FIRA:

Divendres 10 de juliol els nois i noies del camp marí de Sant Feliu de Guíxols vam organitzar una fira al carrer tractant temes marins. Abans d’aquesta fira ens vam assegurar d’informar a tota la gent que vam poder a partir d’una paradeta a la rambla principal.

Ens vam sorprendre de la quantitat de gent que hi va assistir, des dels més petits fins als més grans, des de persones soles fins a casals. Finalment vam assolir el repte proposat i hi van assistir cent deu persones entre les quals van haver-hi dos guanyador: un de gran i un de infantil. A continuació us anomenarem els guanyadors de les dues categories.

  • Categoria infantil: Cristinencs, centre Fada Iris (Aleix, Max, Irene, Alex)
  • Categoria gran:

NETEJA

Dissabte 11 de juliol els nois i noies del camp marí de Sant Feliu de Guíxols amb ajuda d’alguns voluntaris vam fer una gran neteja per la costa de mateix pobles i les seves cales passant per la Via Brava. Tot i que no va haver gaire voluntariat vam fer una feina excel·lent recollint 138,5 kg de brossa. Estem molt satisfets ja que no pensàvem que arribaríem a tant, però, tot i així, encara hi havia molta brossa.