Miquel Sunyer va néixer a Girona el 17 de febrer del 1977. Als 7 anys es va incorporar a l’equip de natació de competició de GEIEG. Més tard va introduir-se al Waterpolo del mateix equip. Però va descobrir una altra forma de nedar que li semblava més atractiva; en el mar. La seva primera travessia va ser a l’estret de Gibraltar però la que realment li va agradar més va ser la de la travessia en el canal de Menorca cap a Mallorca.

Aquí us deixem algunes preguntes que li vam fer:

  • Quina és la distància més llarga que has recorregut?

La del canal de la Manxa, 50 Km.

  • Quina és la millor experiència que has tingut en el mar?

“A Tenerife, quan portava 2 hores i mitja nedant vaig escoltar els crits d’un grup de dofins que s’apropaven. Un quart d’hora més tard els tenia nedant al meu costat i els més juganers em passaven per sota, a dos pams de la panxa”.

  • La teva família estava d’acord amb aquesta afició?

“La meva mare sempre ha tingut por de les meves travessies  però mai m’han prohibit fer-les.”

  • Quan nedes en què penses?

“Normalment practico una activitat anomenada meditació que fa que em relaxi i que em superi a mi mateix amb aquesta concentració”.

 

foto 1 foto 2