Els camps de treball són activitats voluntàries que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull al grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, a participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural…) a canvi de poder gaudir d’activitats educatives. A Catalunya, els camps de treball tenen una durada de 15 dies, en període de vacances.

Tot i així, el nostre camp de treball és diferent, ja que és innovador perquè és la primera vegada que es fa. No s’havia fet mai un camp de treball on es descobreix el medi marí a través de les vies braves, a més tenim uns monitors especialitzats en el medi aquàtic. Les nostres activitats consten principalment en descobrir el medi marí tot fent snorkel, a més per saber-ne més de la bellesa d’aquest mar, realitzarem uns catàlegs, un vídeo, una fira per fomentar aquests coneixements i fer la neteja d’aquestes aigües. Gràcies a això creem una unió entre tot el grup que hi participa per poder assolir totes aquestes tasques que hem de realitzar.

14MIL.CAMP TREBALL